Friday, July 18, 2014

Prevare na Sudovima RH

Dakle, danas mi je dostavljena inside informacija o tome kako na Zupanijskom sudu u Zagrebu predmete koji trebaju krenuti u obradu "taggiraju" sa "#" ili "*" zavisno od toga kakvu odluku od sudaca ocekuju. Jos nije jasno tko to radi i od koga dolaze naputci, ali prema izvoru, jasno je da od ovoga nema odstupanja i da se radi ili o tajnim sluzbama koje manipuliraju i na taj nacin kontroliraju sudstvo ili odredjeni ljudi iz sjene ili mozda cak neke druge sluzbe. Uglavnom, vrlo je vjerojatno da ukoliko ste se sukobljavali sa RH sudski, vase prezime i svi vasi predmeti nose odredjenu internu oznaku prema kojoj se naknadno rasporedjuju podobnim sucima (nije cudno da jednoj obitelji isti sudac (predsjednik vijeca) donosi odluke protiv obitelji [tuzitelja] u tzv. cistim i jasnim predmetima vodjenima protiv RH ili neke od institucija ili osoba unutar RH koji su zasticeni).

Ovo su vrlo alarmantne stvar i podatci i pitanje je kako se moze i da li se uopce protiv njih moze boriti. Vrlo je zabrinjavajuc manjak bilo kakve neovisnosti sudstva u republici hrvatskoj te jasno manipuliranje i direktive kojima se donose odluke neovisno od zakona, cinjenica, svjedoka, vjestaka, proceduralnih pogresaka i sl.

Bilo bi dobro kada bi se ovo moglo dalje istraziti, a vjerujem da bi se ubrzo moglo i dokazati ako bi se pojavi neki "whistleblower" iliti po naski "zvizdac".

No comments:

Post a Comment